קונספט שבת ייחודי נולד בתחום הקולינריה בעיר

היישר מהקצביה – קונספט שבת ייחודי של רשת חינאווי Wine & More נולד בקולינריה התל-אביבית ומציעה פופ אפ באווירת קז’ואל שכונתית ובלתי מחייבת, לצד רמת דיוק במנות המוגשות ובאיכות הבשר: “מהקצב לצלחת” – שבת קרניבורית בחינאווי קרליבך, לצד מסלולי יינות מרחבי העולם ללא הגבלה. נציג המערכת שלנו יצא לבדוק וחזר עם בטן מלאה וראש קצת מסתובב.

צילום: טלי שרון

לצד היצע מכובד של משקאות, יוצעו שני מסלולים מיוחדים אשר יאפשרו לטעום מהקטגוריה הנבחרת ללא הגבלה. מסלול יין ללא הגבלה ב-55₪ מציע היצע גדול של יינות איטלקים, צרפתיים, צ’יליאנים יווניים כשבכל קטגוריה קיימת בחירה. בנוסף, מסלול ב- 80₪ ללא הגבלה, יאפשר טעימה של יינות מיקבי פרימיום מהמובילים בעולם, כדוגמת פרסקובלדי, פורנייר, שאטו ד’אבוסטאן, אנטיגל ועוד.

לצד המסלולים, תתאפשר רכישת בקבוק יין, או כל משקה אלכוהולי אחר בחנות עצמה בתוספת דמי חליצה של 25 שקלים.

התפריט בנוי מצלחות קלילות וטעימות, מעלה הילוך עם שיפודים מדויקים, בין לבין נשנוש צלעות ולגולת הכותרת נתחים משובחים של בשר לפי משקל כמיטב המסורת. בין המנות בתפריט השבת תמצאו: טרטר ישראלי ים תיכוני (54 ₪); סלט חסות עם ענבים אגוזי לוז ברוטב ויניגרט טרגון (₪47); צלחת ניגובים (18 ₪); שיפודי סופלקי (62 ₪); שיפודי כרישה לטובת אלו שאינם אוכלים בשר (58 ₪) צלעות טלה ירוקים, עגבניות מיובשות וג’ו של עוף (₪72). נתחי בשר מובחרים לפי משקל – סינטה, אנטריקוט וטי-בון.

צילום: יאנה חייטוביץ

ניב הלוי, מנכ”ל רשת חינאווי Wine & More מספר איך הגיעו לרעיון: “כרשת המספקת חווית אירוח כוללת עם הפרודוקטים הטובים ביותר בכל קטגוריה – קצביה, מעדניה ומשקאות, בחרנו להפגיש ולשלב בין כל העולמות בהם אנו מתמחים תחת קונספט חוויתי, תחרותי ומשתלם במיוחד”.

דילוג לתוכן